Search This Blog

Loading...

ONLINE STORE / OFFLINE STORE

Friday, June 10, 2016

Baju Raya Terkini Wanita dan Lelaki

PERHATIAN: Koleksi pakaian tidak ketat, selesa, sesuai untuk wanita muslimah dan lelaki

Pilih pilih, jangan tak pilih. hehe.
Kalau ada yang niat nak nampak gorgeous yet menutup aurat dengan baik, insyaAllah boleh tengok koleksi dari Felinna Boutique ni.
Warna-warna yang memang sangat cantik, design yang cun melecun, insyaAllah memang puas hati.
Mai beli online je. Tak, tak susah pun. Website kami memang mudah sangat.
Boleh tengok design, size, warna semua kat situ. Boleh beli terus kalau berkenan.

Jom jenguk2 website official kami : https://goo.gl/187Saf

Happy shopping!

KHIMER

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


KURUNG RAISYA

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


PRIMROSE
sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf


KURTA PLAIN
sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf

sungguh mudah membeli disini KLIK: https://goo.gl/187Saf

Dalam gambar nampak cantik, bila sampai, kualiti hampeh?
InsyaAllah tu takkan berlaku bila beli dari kami di Felinna Boutique.
Apa yang kita nampak dalam gambar, insyaAllah macam tu lah yang dapat nanti. ^_^

Kualiti memang terjamin. Dont worry ya dear2 semua.


#bajurayaterkini #bajurayadesignterbaru #bajurayamuslimah #bajurayamurah #bajumurah #bajurayaonline#bajurayamoden #bajukurung #bajuterkiniwanita #bajuwanitamuslimah #onlineterpantas #mudahbelionline#bajurayacanggih #bajuharian #bajuwanita #bajulelaki



Monday, April 25, 2016

SIMPACK ONEXOX

Kenapa ONEXOX patut menjadi pilihan anda?

>Tempoh Sah Kredit Sehingga 28 bulan/2tahun 4bulan
>Panggilan Serendah 5SEN
>Kadar Panggilan Termurah
>10Friend and Family ke Semua Telco
>Data Internet Berkelajuan Tinggi
>Internet serendah RM28 / 1.5GB
>100% milik bumiputra
>Simkad prepaid patuh syariah
>Dijamin Tiada Kehilangan Kredit
>1800 sms percuma
>Ganjaran 6% dari topup rakan
>Boleh kekalkan nombor lama
>Boleh topup dimana-mana sahaja







APA YANG ANDA PERLU BUAT
1. Komen disini 
2. Atau email kami di:umikascom@yahoo.com
3. Atau Add kami di wechat id: BizzOnline
4. Atau lawat FB kami:-
https://www.facebook.com/kedaihandphonetaiping/

Kami akan bantu anda
- Simpack boleh di poskan
- Boleh datang sendiri ambil
- Dan lain-lain, kami sedia bantu anda

HANYA RM10 UNTUK 1 SIM
TERUS TOPUP RM10 UNTUK KREDIT ANDA
BAKI KREDIT ANDA RM15 SELAMA 28BULAN.

NO BARU ATAU KEKALKAN NOMBOR LAMA ANDA

Pilihan No BARU Yang ada
011.2071.5220
011.2098.9310
011.2071.3089
011.2071.5215
011.2071.3050
011.2071.4469
011.2071.5080
011.2071.3370
011.2071.3866
011.2071.5363


#onexoxpelantermurah
#onexoxjanapendapatan
#onexoxinternetlaju
#onexoxinternetpantas
#onexoxpanggilanmurah
#onexoxsmsmurah
#onexox
#onexoxsimpackbaru
#onexoxbelionline
#onexoxterbaik



Tuesday, March 29, 2016

Handfon Terpakai / Second Hand


NOKIA 1208 TERPAKAI (ITEM SOLD/TELAH DIJUAL)
Harga RM35
Poslaju RM6
Apa yang anda dapat?
1.Fon Terpakai
2. Charger
3. Battery
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


BAGAIMANA UNTUK MEMBELI?

1. Pastikan anda faham dan tahu model yang nak dibeli
2. Sila buat pertanyaan dengan komen disini.
3. Atau sila email kami di: umikascom@yahoo.com
4. Atau add kami di wechat. wechat id: BizzOnline
5. Tunggu kami sahkan status/stok dengan membalas 
     sms/whatsapp anda. Jika stok masih ada.
6. Anda boleh membuat bayaran di Akaun Bank yang 
    kami sediakan.
7. Setelah bayaran kami terima barangan akan terus 
    diposkan kepada anda.

#handfonterpakai
#handphonesecondhand
#handfonemurah
#handphonebaru

Wednesday, August 15, 2012

Misteri pembinaan piramid terjawab

Sekian lama para saintis kebingungan tentang misteri pembinaan sebuah piramid yang menjadi antara binaan ajaib dunia. Teknologi bagi mengangkat batu-batuan besar mencapai ribuan kilogram hingga ke puncak bangunan belum dizahirkan di zaman itu. Apakah rahsianya?

Akhbar Amerika Times edisi 1 Disember 2006, menyiarkan berita saintifik yang mengesahkan bahawa Firaun menggunakan tanah liat untuk membina piramid! Menurut kajian itu, disebutkan bahawa batu yang digunakan untuk membuat piramid adalah tanah liat yang dipanaskan hingga membentuk batu keras yang sukar dibezakan dengan batu asalnya.

Al-Quran Ternyata Lebih Dulu Punya Jawapan
Jika difahami lebih dalam, ternyata Al-Quran telah mendedahkan hal ini 1400 tahun sebelem mereka mendedahkannya, perhatikan sebuah ayat dalam Al Quran yang berikut:

وَقَالَ فِرْعَوْنُ يَا أَيُّهَا الْمَلَأُ مَا عَلِمْتُ لَكُمْ مِنْ إِلَهٍ غَيْرِي فَأَوْقِدْ لِي يَا هَامَانُ عَلَى الطِّينِ فَاجْعَلْ لِي صَرْحًا لَعَلِّي أَطَّلِعُ إِلَى إِلَهِ مُوسَى وَإِنِّي لَأَظُنُّهُ مِنَ الْكَاذِبِينَ

"Dan berkata Fir'aun: 'Hai pembesar kaumku, aku tidak mengetahui Tuhan bagimu selain aku. Maka bakarlah Hai Haman untukku TANAH LIAT kemudian buatkanlah untukku bangunan yang tinggi supaya aku dapat naik melihat Tuhan Musa, dan sesungguhnya aku benar-benar yakin bahawa Dia dari orang-orang pendusta. "(Al-Qasas: 38)

Teruskan membaca di ronyanuar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tahukah anda

Tiada siapa yang mampu mencuri ilmu yang kita perolehi dengan membaca. Jadikan diri kita sebahagian daripada masyarakat yang berilmu.